Търсене в сайта

Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) с Решение № 254/22.07.2021 г. открива процедура за обществени консултации по реда на чл. 37 от Закона за електронните съобщения на проект за изменение на Типово предложение за сключване на договор за взаимно свързване, представен от „Българска телекомуникационна компания” ЕАД и проект на решение на КРС за одобряване със задължителни указания за изменение на типовото предложение

С Решение № 254/22.07.2021 г. Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) открива процедура за обществени консултации по реда на чл. 37 от Закона за електронните съобщения (ЗЕС) на проект на изменение на Типовото предложение за сключване на договор за взаимно свързване (типово предложение), представен от „Българска телекомуникационна компания” ЕАД (БТК) и проект на решение на КРС за одобряване със задължителни указания за изменение на типовото предложение, съгласно чл. 167, ал. 7 от ЗЕС. Изготвеният от КРС проект на решение цели да се осигури ефективно изпълнение на наложените на БТК специфични задължения. Проектите на решението и изменението на типовото предложение са публикувани на интернет страницата на КРС - www.crc.bg, в раздел „Обществено обсъждане и консултации”.

Заинтересованите лица могат да представят становища в срок до 01.09.2021 г. на адрес: гр. София, ул. „Й. В. Гурко” № 6, Комисия за регулиране на съобщенията и e-mail адрес: info@crc.bg.