Търсене в сайта

С Решение № 621 от 05.04.2012 г. Комисията за регулиране на съобщенията откри процедура за обществено обсъждане на проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 6 от 13.03.2008 г. за изискванията и параметрите на качеството за универсалната услуга, специалните мерки за хора с увреждания и реда за избор на предприятията, предоставящи обществени електронни съобщителни мрежи и/или услуги, и за възлагане на задължението за предоставяне на универсалната услуга

С Решение № 621 от 05.04.2012 г. Комисията за регулиране на съобщенията  (КРС) откри процедура за обществено обсъждане на проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 6 от 13.03.2008 г. за изискванията и параметрите на качеството за универсалната услуга, специалните мерки за хора с увреждания и реда за избор на предприятията, предоставящи обществени електронни съобщителни мрежи и/или услуги, и за възлагане на задължението за предоставяне на универсалната услуга. Промените в подзаконовия нормативен акт отразяват измененията на Закона за електронните съобщения, в сила от 29.12.2011 г.
.

Проектът на решението на КРС се предоставя за обсъждане на заинтересованите лица и е публикувано на интернет страницата на комисията в рубриката „Обществено обсъждане и консултации”.