Търсене в сайта

Комисията за регулиране на съобщенията с Решение № 1683 от 21.12.2010 г. прие проект на решение за определяне, анализ и оценка на пазара на предоставяне на (физически) достъп на едро до мрежова инфраструктура (включително самостоятелен и съвместен необвързан достъп) в определено местоположение и на пазара на предоставяне на широколентов достъп на едро

 

С Решение № 1683 от 21.12.2010 г. Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) прие проект на решение за определяне, анализ и оценка на пазара на  предоставяне на (физически) достъп на едро до мрежова инфраструктура (включително самостоятелен и съвместен необвързан достъп) в определено местоположение и на пазара на предоставяне на широколентов достъп на едро след проведена процедура на обществено обсъждане.

 

С оглед разпоредбите на Закона за електронните съобщения проектът на решение се изпраща за съгласуване на Европейската комисия и на регулаторните органи на държавите-членки на Европейския съюз.

 

Проектът на решение и резултатите от проведеното обществено обсъждане са  публикувани на страницата на КРС в интернет на адрес www.crc.bg, в раздел „Обществено обсъждане и консултации”.