Търсене в сайта

С Решение № 618 от 05.04.2012 г. Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) откри процедура за обществено обсъждане на проект на решение за изменение и допълнение на Общи изисквания при осъществяване на обществени електронни съобщения. С Решение № 619 от 05.04.2012 г. КРС откри процедура за обществено обсъждане на проект на Списък на мрежите и услугите, чрез които се осъществяват обществени електронни съобщения при спазване на общи изисквания и проект на уведомление, за осъществяване на обществени електронни съобщения

 

С Решение № 618 от 05.04.2012 г. Комисията за регулиране на съобщенията  (КРС) откри процедура за обществено обсъждане на проект на решение за изменение и допълнение на Общи изисквания при осъществяване на обществени електронни съобщения. С Решение № 619 от 05.04.2012 г. КРС откри процедура за обществено обсъждане на проект на Списък на мрежите и услугите, чрез които се осъществяват обществени електронни съобщения при спазване на общи изисквания и проект на уведомление, за осъществяване на обществени електронни съобщения. 

 

Проектите на решения на КРС се предоставят за обсъждане на заинтересованите лица и са публикувани на интернет страницата на комисията в рубриката „Обществено обсъждане и консултации”.