Търсене в сайта

Комисията за регулиране на съобщенията с Решение № 142 от 26.01.2012 г. прие Проект на решение за определяне на пазара на генериране на повиквания от определено местоположение на обществени телефонни мрежи и пазара на терминиране на повиквания в определено местоположение на индивидуални обществени телефонни мрежи

 

Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) с Решение № 142 от 26.01.2012 г. прие проект на решение за определяне  на пазара на генериране на повиквания от определено местоположение на обществени телефонни мрежи и пазара на терминиране на повиквания в определено местоположение на индивидуални обществени телефонни мрежи  след проведена втора процедура по обществено обсъждане.

 

С оглед разпоредбите на Закона за електронните съобщения проектът на решение се изпраща за съгласуване на Европейската комисия, Органа на европейските регулатори в областта на електронните съобщения и на националните регулаторни органи на държавите-членки на Европейския съюз.  

 

Проектът на решение и резултатите от проведеното обществено обсъждане са  публикувани на страницата на КРС в интернет на адрес www.crc.bg , в раздел Обществено обсъждане и консултации”.