Търсене в сайта

С Решение № 1094 от 01.12.2011 г. Комисията за регулиране на съобщенията откри процедура за второ обществено обсъждане на проект на решение за определяне на пазара на терминиране на гласови повиквания в индивидуални мобилни мрежи като съответен пазар, подлежащ на ex ante регулиране

С Решение 858 от 01.09.2011 г. КРС прие проект на решение за определяне, анализ и оценка на пазара на терминиране на гласови повиквания в индивидуални мобилни мрежи и откри процедура за обществено обсъждане. В резултат на проведеното обсъждане постъпиха становища от заинтересованите предприятия, които повдигат редица важни въпроси, относно предложените с проекта мерки, което доведе до необходимост от  допълнително технологично време за обработване на резултатите и съответно подготовката на изменен проект на решение на КРС. Комисията е на мнение, че измененията в проекта са съществени и това обосновава  необходимостта от провеждане на ново обществено обсъждане.
Проектът на решение на КРС се предоставя за второ обсъждане на заинтересованите лица и е публикуван на интернет страницата на комисията в рубриката „Обществено обсъждане и консултации”.