Търсене в сайта

С решение № 1028 от 03.11.2011 г. Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) прие Проект на изменение на Общи изисквания при осъществяване на обществени електронни съобщения

 

С решение № 1028 от 03.11.2011 г. Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) прие Проект на изменение на Общи изисквания при осъществяване на обществени електронни съобщения. Проектът е изготвен с оглед стриктното спазване на срока за изготвяне на Годишния доклад на КРС, заложен в чл. 38, ал. 1 от Закона за електронните съобщения (ЗЕС), както и с оглед спазване на сроковете и ангажиментите на КРС към Европейската комисия за предоставяне на информация във връзка с изготвяне на периодични доклади за развитието на единния европейски пазар на електронни съобщения. Промяната в Проекта е свързана с посочения в чл. 5 от Общите изисквания срок за предоставяне от предприятията на КРС на отчет за дейността им по осъществяване на обществени електронни съобщения през предходната година.

 

В съответствие със ЗЕС и на основание чл. 36 от закона, регулаторът открива процедура за обществено обсъждане.

 

Направените в срок предложения и забележки по проекта на изменение на Общи изисквания при осъществяване на обществени електронни съобщения ще бъдат разгледани от КРС.