Търсене в сайта

Комисията за регулиране на съобщенията откри процедура на обществено обсъждане по реда на чл. 36 от Закона за електронните съобщения на проект на решение за изменение на Правила за условията и реда за предоставяне на услугата "избор на оператор"

 

С Решение № 1601/09.12.2010 г. Комисията за регулиране на съобщенията (Комисията, КРС) откри процедура на обществено обсъждане по реда на чл. 36 от Закона за електронните съобщения относно проект на решение за изменение на Правила за условията и реда за предоставяне на услугата "избор на оператор" (Правилата).

 

Комисията счита, че се налага изменение на разпоредбата на чл. 6, ал. 1 от Правилата с  оглед осигуряване предоставянето на услугата „избор на оператор” на абонаментна основа. Проектът на решение за изменение на Правилата е  публикуван на страницата на Комисията в интернет, на адрес www.crc.bg в раздел „Обществено обсъждане и консултации”. Заинтересованите лица могат да изпращат писмените си становища по проекта в 30-дневен срок от датата на публикуване на съобщението за откриване на процедурата в национален ежедневник, на адрес: гр. София 1000, ул. „Гурко”, № 6.