Търсене в сайта

Комисията за регулиране на съобщенията откри процедура на обществени консултации по реда на чл. 167, ал. 7 във връзка с чл. 37 от Закона за електронните съобщения относно проект на решение за задължителни указания за изменение на проект на Типово предложение за взаимно свързване, внесен от „Българска телекомуникационна компания” АД.

 

С Решение № 1600/09.12.2010 г., Комисията за регулиране на съобщенията (Комисията, КРС) откри процедура на обществени консултации по реда на чл. 167, ал. 7 във връзка с чл. 37 от Закона за електронните съобщения на проект на решение за задължителни указания за изменение на проект на Типово предложение за взаимно свързване (Типово предложение), внесен от „Българска телекомуникационна компания” АД (БТК).  

 

След цялостен анализ на текста на Типовото предложение, както и отчитайки постъпилите становища на заинтересованите страни в рамките на обществените консултации, открити с Решение № 1477 от 17.12.2009 г., КРС счита, че внесеният от БТК проект на Типово предложение следва да бъде изменен с цел даване на ефект на специфичните задължения, наложени на БТК. 

 

Проектът на решение за задължителни указания за изменение на проекта на Типово предложение е  публикуван на страницата на Комисията в интернет на адрес www.crc.bg, в раздел „Обществено обсъждане и консултации”.

 

Заинтересованите лица могат да изпращат писмените си становища по проекта в 30-дневен срок от датата на публикуване на съобщението за откриване на процедурата в национален ежедневник, на адрес: гр. София 1000, ул. „Гурко”, № 6.