Търсене в сайта

КРС проведе приемна за граждани в град Велико Търново

Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) започва преглед на съществуващата карта на покритието на мобилните предприятия в цялата страна. Това обяви председателят на КРС г-н Иван Димитров по време на приемната на Комисията за граждани, организирана съвместно с Община Велико Търново и Общински съвет-Велико Търново.

Кметът на Велико Търново г-н Даниел Панов и председателят на Общинския съвет г-н Венцислав Спирдонов, определиха приемната като част от съвместните усилия на институциите за подобряване на услугите за граждани.

На приемната присъстваха и кметове на малки населени места, които поставиха въпроса за липса на комуникации по време на кризи, бедствия и аварии.

КРС и кметовете на населени места се споразумяха за бъдещи съвместни срещи и лична комуникация по набелязаните проблеми и тяхното решаване в кратък срок.

Ще приемем всички сигнали от кметовете, всички поставени въпроси и в лична комуникация ще започнем реални действия, там където е възможно, обяви г-н Иван Димитров.

Кметът Даниел Панов пое ангажимент, като председател на Националното сдружение на общините в България, да внесе в парламента предложения за законодателни промени, които да облекчат гражданите.