Търсене в сайта

КРС набира експерти за подготовка на процедура в изпълнение на проект по ОП „Административен капацитет”

 

 

 

Комисията за регулиране на съобщенията /КРС/ набира експерти в областта на бази данни, анализ на процеси и информационна сигурност за изготвяне на документация за обществена поръчка по реда на Закона за обществените поръчки с предмет: „Развитие на информационна система "Лицензиране и регистри" на КРС, във връзка с разработване на приложно програмно осигуряване за уведомителната, разрешителната, лицензионната и регистрационната дейност с цел предоставяне на комплексни административни услуги по електронен път на гражданите и бизнеса”. Проектът се изпълнява по договор между КРС и Управляващ орган на Оперативна програма „Административен капацитет.

 

Предвиденият срок за изготвяне на документацията за предстоящата обществена поръчка е от 20 юли до 12 септември 2009 г.

 

Срокът за подаване на автобиографии на експерти за участие в разработката е 20.07.2009 г. Одобрените кандидати следва да са на разположение във връзка с изготвяне на документация за оказаното време.

 

Кандидатите може да подават автобиографии по електронен път на e-mail: sslavcheva@crc.bg или в деловодството на КРС на адрес София 1000, ул. „Гурко” 6.