Търсене в сайта

На 21.04.2009 г., в Държавен вестник са обнародвани Правилата за реда за издаване на разрешения за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс - радиочестотен спектър за осъществяване на електронни съобщения чрез електронни съобщителни мрежи за наземно аналогово радиоразпръскване на телевизионни сигнали

 

 

Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) със свое решение № 362/14.04.2009 г. прие Правила за реда за издаване на разрешения за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс -  радиочестотен спектър за осъществяване на електронни съобщения чрез електронни съобщителни мрежи за наземно аналогово радиоразпръскване на телевизионни сигнали (Правилата).

 

Правилата са обнародвани в Държавен вестник, бр. 30 от 21.04.2009 г., а срокът за подаване на заявления е до 7 май 2009 г.

 

В изпълнение на разпоредбата на § 1 от Заключителните разпоредби на Правилата, информация  за наличния свободен ограничен ресурс -  радиочестотен спектър за осъществяване на електронни съобщения чрез електронни съобщителни мрежи за наземно аналогово радиоразпръскване на телевизионни сигнали е публикувана на страницата на КРС в Интернет.