Търсене в сайта

Комисията за регулиране на съобщенията прие проект за изменение и допълнение на „Списък на радиосъоръженията, използващи хармонизирани в рамките на Европейския съюз радиочестотни ленти, и крайните електронни съобщителни устройства”

Комисията за регулиране на съобщенията прие проект за изменение и допълнение на „Списък на радиосъоръженията, използващи хармонизирани в рамките на Европейския съюз радиочестотни ленти, и крайните електронни съобщителни устройства" . Проектът е изготвен с оглед на необходимостта от актуализация и привеждане в съответствие на нормативната уредба, регламентираща условията за управление на радиочестотния спектър, който не е необходимо да бъде индивидуално определен.
           Проектът е приет в изпълнение на изискванията на Закона за електронните съобщения (ЗЕС). В съответствие със ЗЕС и на основание чл. 36, ал. 1 и ал. 2, във връзка с чл. 265, ал. 1 и ал. 2 от закона, регулаторът открива процедура за обществено обсъждане, като проектът за изменение и допълнение на „Списък на радиосъоръженията, използващи хармонизирани в рамките на Европейския съюз радиочестотни ленти, и крайните електронни съобщителни устройства" е публикуван на страницата на КРС в Интернет
www.crc.bg, в раздел „Обществено обсъждане и консултации". Заинтересованите лица могат да изпращат писмените си становища в срок до 10 април 2009г. на адрес гр.София, ул."Гурко" № 6, Комисия за регулиране на съобщенията.
           Направените в срок предложения и забележки по проекта за изменение и допълнение на „Списък на радиосъоръженията, използващи хармонизирани в рамките на Европейския съюз радиочестотни ленти, и крайните електронни съобщителни устройства" ще бъдат разгледани от КРС.