Търсене в сайта

Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) открива процедура за обществени консултации по реда на чл. 37 от Закона за електронните съобщения на проект за изменение на Типово предложение за взаимно свързване (типово предложение), представен от „Българска телекомуникационна компания” ЕАД (БТК) и позицията на КРС за изменение на същия.

Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) открива процедура за обществени консултации по реда на чл. 37 от Закона за електронните съобщения на проект за изменение на типово предложение, представено от БТК и позицията на КРС за изменение на същия. Изготвената от КРС позиция, във вид на проект на решение, цели да се осигури ефективно изпълнение на наложените на БТК специфични задължения. Проектите на решението, изменението на типовото предложение и на дадените задължителни указания  са публикувани на интернет страницата на Комисията - www.crc.bg, в раздел „Обществeно обсъждане и консултации”.

Заинтересованите лица могат да изпращат писмените си становища в 14-дневен срок от датата на настоящата публикация на адрес гр.София, ул.”Гурко” №6, Комисия за регулиране на съобщенията.